Chips

Dit is de actie van Linda Zwiers
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50 (100%)

In Twente rijden drie dierenambulances van de Dierenbescherming rond in de omgeving Oldenzaal, Hengelo en Rijssen.
Met onze ambulances helpen dieren in nood. De dieren worden bevrijd en naar een opvanglocatie zoals een dierenasiel gebracht.
Ook controleren wij gevonden zwerfdieren op chip. Hiervoor gebruiken wij chipreaders en onze huidige chipreaders zijn ondertussen nodig aan vervanging toe!

Daarom willen wij graag drie chipreaders aanschaffen.
Een voor elke ambulance, zodat we alle gevonden dieren weer goed kunnen controleren op een eventuele chip en waar mogelijk terug kunnen brengen naar hun huis.

Help jij mee om het bedrag bij elkaar te krijgen?
Dank voor jouw steun!

https://dierenambulance-twente.voordierenbescherming.nl/project/nieuwe-chipreaders

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
04-10-2019 | 21:56
30-09-2019 | 13:38 Ik vind het super tof dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de dieren. Deze moeten we met zoveel mogelijk mensen steunen.
18-09-2019 | 18:24